Skip to main content

Wie zijn we

Meubelwinkel en ledergroothandel:
een uniek concept.

30 JAAR ERVARING
ALS MEUBELWINKEL

Relaxzetel of eetkamer? Strakke bank of lui ziteiland?

U treedt bij Stolz binnen in een ruime toonzaal met lederen meubelen van uitsluitend Europese toonaangevende topmerken.

60 JAAR EVARING ALS
LEDERGROOTHANDEL

In de jaren 60 startte Stolz als groothandelaar in kledingleder. Vijftig jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een Europese marktleider op het vlak van meubelleder.

Stolz levert leder aan het kruim der West-Europese zitmeubelindustrie. Dagelijks verhandelt Stolz 2000 m² leder, zo’n 400 runderhuiden.

UW VOORDEEL

Door deze veelzijdigheid kan Stolz zijn klanten enkele extra troeven aanbieden:

  • Zoekt u een heel specifieke kleur ? Met onze collecties vullen wij moeiteloos de beperktere standaardkleuren van de fabrikanten aan. Tussen onze ca 300 kleuren vindt u vast die droomkleur waar u al jaren naar zoekt.
  • De perfect kleurkeuze maken is bij ons mogelijk ! U kiest immers thuis. Bij Stolz krijgt u een volledig huid van ca 5 m² mee naar huis. Dank zij het grote kleurvlak kan u de impact van de omringende kleuren, het binnenvallend licht en alle natuurlijk licht ervaren en ziet u meteen welke kleur het beste past.
  • Merken combineren geeft u veel meer mogelijkheden om de ideale vormen en maten te integreren. Al die verschillende elementen kunnen wij aanbieden in één en hetzelfde leder en in één en dezelfde kleur indien u dat wenst. Kies uw model en de kleur en Stolz creëert uw unieke ensemble in de juiste kleur(en).
  • Correcte en eerlijke informatie om juist onderbouwde keuzes te maken. Door de ervaring als lederhandelaar is de expertise aanwezig om u correct in te lichten over leder. Wij zoeken ook mee naar het salon waar u fysiek ook de beste ondersteuning krijgt, waar u alle mogelijkheden vindt die u zich als gebruiker wenst en waar uw interieur net dat ietsje meekrijgt om het nog perfecter te maken.

Zorgeloos genieten

  • Deze lederexpertise gekoppeld aan de vakkennis van onze fabrikanten maakt dat u bij Stolz perfect vindt wat u zoekt: een lederen zetel waar u jarenlang zorgeloos ten volle van kunt genieten.

Zorgeloos geleverd

  • Wij vinden het belangrijk dat uw meubelen op een professionele en zorgzame manier bij u geleverd en gemonteerd worden. Daarom werken wij al jaren samen met een vakman in dit gebied. Hij kent het hele pakket modellen en heeft het juiste materiaal voor het transport en de montage bij u thuis. Wij houden van een praktische en concrete totaalaanpak en daarom leveren wij regelmatig ook in het buitenland. Vraag naar onze leveringsmogelijkheden.

EEN HECHT TEAM

Koen Maes

Zaakvoerder

Greet Deloore-Lismont

Interieurarchitect

Guy Thoonen

Interieur adviseur

Pieter Rummens

Interieur adviseur, Boekhouding

Hendrik Clement

Zaakvoerder

Ben Plasschaert

Interieur adviseur

Kristina Van Assche

Interieurinrichter

EXTRA INSPIRATIE NODIG?

Heb je nog vragen of wil je ons hele gamma aan lederen producten ontdekken?